Zorgkleding laten borduren nabij Utrecht

Home | Zorgkleding borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Met jarenlange ervaring in het borduur vak, kunnen wij bij Doets Borduurstudio in Bilthoven zorgvuldig uw zorgkleding borduren in de omgeving van Utrecht. Of u nu een logo wilt laten borduren, de namen van uw medewerkers of een ander ontwerp, wij helpen u graag!

Zorgkleding borduren voor goede herkenbaarheid nabij Utrecht

Professionele kleding biedt vele voordelen in de zorg. Uiteraard zit de kleding comfortabel, maar daarnaast is er ook ruimte om gebruiksvoorwerpen in op te bergen. Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven vinden wij naast deze factoren nog iets anders van groot belang: goede herkenbaarheid voor cliënten. Wonen en verblijven in een zorginstelling is niet altijd makkelijk en zeker in geval van dementie en geheugenverlies is het fijn om te weten wie u moet aanspreken. Kies er daarom voor om de zorgkleding van uw personeel te voorzien van een logo, naam of herkenbaar ontwerp door middel van borduren bij ons in de buurt van Utrecht. Bekijk de referenties van andere bedrijven die bij ons borduurwerk hebben laten uitvoeren.

Vraag een offerte aan voor het laten borduren van uw zorgkleding

Wilt u naast kleding ook handdoeken voor in de zorg laten borduren? Ook dat is mogelijk. Neem telefonisch contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of stuur een e-mail naar info@doets.nl om een offerte aan te vragen. Dit kan tevens via ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier