Shirts laten borduren nabij Utrecht

Home | Shirts laten borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Als u shirts of polo’s wilt voorzien van een logo of ander ontwerp, kies er dan voor om ze te laten borduren bij ons bedrijf in regio Utrecht! Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven, nabij Utrecht, zijn we gespecialiseerd in het borduren van logo’s en ontwerpen op kleding, zoals een polo. Als u ervoor kiest om een shirt of een polo te laten borduren bij ons in de buurt van Utrecht, garanderen wij een mooi resultaat. Dit is mogelijk door ons ruime assortiment aan borduurgaren.  

Shirts, truien en polo’s laten borduren voor professioneel gebruik in Utrecht

Er zitten voor bedrijven veel voordelen aan borduurwerk op bedrijfskleding als u er als organisatie nabij Utrecht voor kiest om werkkleding te voorzien van een geborduurd logo of ander ontwerp. Hierdoor profiteert u ervan dat uw personeel eenheid uitstraalt en makkelijk te herkennen is. Daarnaast ziet uw personeel er onmiddellijk verzorgd uit. De enige keuze die u dient te maken, is of u uw personeel shirts of een polo‘s laat dragen en vervolgens kunt u het bij ons in de buurt van Utrecht vakkundig laten borduren!

Polo laten borduren voor verenigingen en evenementen nabij Utrecht

Het is ook interessant om als vereniging gebruik te maken van onze borduurmogelijkheden. Laat kledingstukken van uw leden personaliseren met naam of het logo van uw vereniging. Daarnaast is het leuk om shirts te laten borduren door ons bedrijf nabij Utrecht voor een evenement, zoals een toernooi of vrijgezellenfeest. Vraagt het evenement om wat nettere kleding? Kies er dan voor om een ontwerp op een polo te laten borduren bij ons in de buurt van Utrecht. Wilt u een ontwerp op kledingstukken voor koudere weersomstandigheden? Dan is het laten borduren van een trui bij ons nabij Utrecht een goede optie. Kortom: alles is mogelijk bij Doets Borduurstudio in Bilthoven!

Neem contact op en vraag uw offerte aan

Kies ervoor om een shirt of polo te laten borduren bij ons bedrijf nabij Utrecht. Wilt u naast shirts of polo’s liever een sweater laten borduren in Utrecht? Ook dat kan natuurlijk. Neem telefonisch contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via info@doets.nl om te bespreken wat mogelijk is. Weet u al wat voor ontwerp u wilt? Upload deze dan direct via ons contactformulier en ontvang uw offerte.   

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier