Uw jassen laten borduren nabij Utrecht

Home | Jassen laten borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Als u op zoek bent naar een bedrijf om de jassen van uw personeel te laten borduren in de omgeving van Utrecht, dan kunt u vanaf nu stoppen met zoeken. Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven creëren we al sinds jaar en dag de mooiste borduurwerken op de meest uiteenlopende stoffen en kledingstukken. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor het laten borduren van jassen- door ons bedrijf in de omgeving van Utrecht!

Jassen professioneel laten borduren nabij Utrecht

Draagt uw personeel jassen op of buiten de werkvloer? Kies er dan voor om de jassen te laten borduren bij ons nabij Utrecht, met de namen van uw personeel of het logo van uw bedrijf. Dit straalt direct de eenheid en professionaliteit van uw bedrijf uit naar de buitenwereld. Bovendien draagt het bij aan de herkenbaarheid van uw personeel én ziet het er verzorgd uit! Kortom: Jassen laten borduren bij ons nabij Utrecht is een eenvoudige en betaalbare manier om de reputatie van uw bedrijf te versterken.

Vraag kosteloos een offerte aan

Naast het borduren van jassen kunnen wij in de omgeving van Utrecht natuurlijk ook borduren op T-shirts en truien. Daarnaast werken wij bij onze zaak in Bilthoven voor de meest uiteenlopende bedrijven, zo borduren we bijvoorbeeld ook zorgkleding voor instellingen. Benieuwd naar een impressie van ons atelier en de kosten van borduurwerk op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar +31(0)30 – 693 247 8 of te mailen naar info@doets.nl.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier