Op badstof borduren nabij Utrecht

Home | Badstof borduren

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Doets Borduurstudio in Bilthoven is u van dienst voor alle soorten borduurwerk, of u nu op badstof wilt laten borduren nabij Utrecht of op linnen. Bent u voor een leuk cadeau of professioneel gebruik op zoek naar een bedrijf nabij Utrecht, met jarenlange ervaring in borduurwerk op maat, om bijvoorbeeld uw handdoeken te laten borduren? Lees dan snel verder!

Producten van badstof borduren voor professioneel gebruik nabij Utrecht

Bent u de trotse eigenaar van een bedrijf en wilt u uw professionele uitstraling versterken? Kies er dan voor om uw logo op handdoeken te laten borduren door ons bedrijf nabij Utrecht. Of u nu een bed & breakfast, sauna, kapsalon of zorginstelling beheert, handdoeken met een bedrijfslogo geven uw bedrijf in Utrecht en omgeving direct een professionele uitstraling.

Producten van badstof borduren als cadeau

Een product van badstof laten borduren bij ons nabij Utrecht, is hartstikke leuk om als cadeau te geven. Bent u nog op zoek naar een uniek cadeau voor in het kerstpakket van uw personeel? Kies er dan bijvoorbeeld voor om handdoeken te laten borduren door ons bedrijf nabij Utrecht voor een persoonlijke twist. Ook een gepersonaliseerde badjas is leuk om aan personeel te schenken, zodat ze kunnen ontspannen na al het harde werk van het afgelopen jaar. Bij onze studio in Bilthoven, nabij Utrecht, denken we graag met u mee en is geen vraag te veel, of u nu handdoeken of een ander exemplaar van textiel wilt laten borduren!

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u geen producten van badstof maar een of meerdere producten van linnen die u wilt laten borduren bij ons nabij Utrecht? Ook dan kunt u bij ons terecht. Door onze ervaring weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan met uw producten! Bent u benieuwd naar ons atelier en de concrete mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via  +31(0)30 – 693 247 8 of via info@doets.nl.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier