FAQ

Home | FAQ

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Voor het bedrukken van een logo hebben we een eps bestand nodig. Voor het borduren van een logo volstaat een jpg, ai of pdf bestand.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijd is ca. 7-10 werkdagen na akkoord digitale proefdruk. Sneller is in overleg mogelijk, maar afhankelijk van de beschikbaarheid van textiel. Sommige merken of specifieke kleuren hebben een langere levertijd, dus neem direct contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Zijn alle kleuren te borduren?

Er zijn meer pantone nummers dan garenkleuren waardoor er niet altijd een 100% match is tussen de pms nummers van uw logo en de beschikbare garenkleuren. Door middel van een vergelijkingstabel selecteren we, indien nodig, de garenkleur die uw pms nummer het dichtst benaderd.

Kunnen alle producten geborduurd worden?

Voor alle producten geldt dat het technisch mogelijk moet zijn om het product in te spannen in de borduurringen en onder de borduurmachine te plaatsen. Daarnaast zijn sommige materialen niet geschikt om te borduren maar lenen zich bij uitstek voor bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dunne stretch stoffen zoals sportkleding.

Een borduurpatroon, wat is dat?

Na ontvangst van uw logo of tekening gaan wij deze met van speciale software omzetten naar een borduurpatroon. Dit houdt in de dat wij verschillende steeksoorten, steek-dichtheden en steeklengtes toepassen en de verschillende kleuren in de juiste volgorde plaatsen. Deze bewerking wordt ook punchen genoemd. Tijdens het punchen wordt de kwaliteit van het borduursel bepaald. Dus een goede kaart is het halve werk.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier