Bedrijfskleding laten borduren nabij Utrecht

Home | Bedrijfskleding borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Als professioneel bedrijf is het hebben van nette bedrijfskleding erg belangrijk en daarom kunt u bij Doets Borduurstudio in Bilthoven, in de buurt van Utrecht, uw bedrijfskleding en andere zakelijke kleding laten borduren. Onze borduringen voor bedrijven zijn van hoge kwaliteit, waardoor u zeker een goede indruk achterlaat. Wij begrijpen het belang van nette kleding voor personeel van professionele bedrijven als geen ander!

Bedrijfskleding en andere zakelijke kleding laten borduren in Utrecht

Ons bedrijf in Bilthoven, nabij Utrecht, heeft jarenlange ervaring in borduurwerk op maat en is daarom een betrouwbare keuze voor het borduren van werkkleding. Het maakt niet uit wat voor werkkleding uw bedrijf hanteert, of dit nu t-shirts, bodywarmers of sweaters zijn, wij kunnen er bij ons bedrijf in de buurt van Utrecht uw bedrijfslogo of een ander ontwerp naar keuze op borduren. Met onze ruime voorraad aan borduurgaren zit er altijd de juiste kleur bij voor uw ontwerp naar wens. Het voordeel van borduringen voor bedrijven is dat uw medewerkers eenheid uitstralen en duidelijk herkenbaar zijn voor klanten. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook professioneel en verzorgd uit! De juiste bedrijfskleding versterkt direct de reputatie van uw bedrijf.

Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor borduringen voor bedrijven

Wilt u ook dat uw personeel er verzorgd uitziet en dat ze eenheid uitstralen? Laat uw werkkleding of andere zakelijke kleding dan borduren bij ons bedrijf nabij Utrecht. Door slechts een kleine investering loopt uw personeel er netjes bij en wordt de reputatie van uw bedrijf onmiddellijk versterkt. Al verschillende professionele bedrijven zijn u voorgegaan en hebben voor onze borduurstudio in de omgeving van Utrecht gekozen voor het borduren van hun werkkleding. Omdat er voor borduurwerk geen standaardprijzen bestaan, bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Neem hiervoor contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via info@doets.nl.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier