Laat uw logo borduren op kleding nabij Utrecht

Home | Logo borduren op kleding Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om een logo te laten borduren op kleding in de buurt van Utrecht? Dan eindigt uw zoektocht bij Doets Borduurstudio in Bilthoven. U kunt bij ons sinds geruime tijd terecht om een logo te laten borduren op eigen kleding voor bedrijven en particulieren. Waar dit vroeger met de hand gedaan werd, zijn wij nu in het bezit van moderne machines en kunnen wij uw aanvraag spoedig verwerken! Bekijk zeker de mogelijkheden online.

Logo laten borduren op eigen kleding voor particulieren en bedrijven nabij Utrecht

Textiel met borduurwerk op maat is een leuk cadeau om uzelf of een ander te geven. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om het logo van uw vriend zijn favoriete voetbalclub te laten borduren op zijn kleding door ons bedrijf nabij Utrecht? Zo’n origineel en persoonlijk cadeau vergeet hij niet snel! Naast borduurwerk voor particulieren, zijn wij in Bilthoven ook gespecialiseerd in het borduren van bedrijfskleding. Wij borduren het logo van uw bedrijf bij ons in de buurt van Utrecht eenvoudig op elke kledingsoort, van T-shirts tot sweaters en zelfs jassen. Met behulp van onze expertise zal uw bedrijfskleding zeker een professionele en uniforme uitstraling krijgen, als u kiest om een loge te laten borduren op de kleding van uw eigen bedrijf in Utrecht en omstreken.

Informeer naar onze mogelijkheden voor een logo op eigen kleding

Ontdek de voorbeelden van bedrijven en particulieren die door ons een logo hebben laten borduren op eigen kleding nabij Utrecht. Wilt u ook graag het logo van uw favoriete voetbalclub of uw bedrijf laten borduren op uw kleding door ons bedrijf in regio Utrecht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, per e-mail via info@doets.nl of bel naar +31(0)30 – 693 247 8. Wij gaan graag voor u aan de slag! 

 
Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier