Borduren op maat

Home | Borduren op maat

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Heeft u een opdracht voor borduren op maat? Doets Borduurstudio in Bilthoven, nabij Utrecht, is dan zeker hét bedrijf voor u. Ons bedrijf is namelijk dé specialist op het gebied van borduuropdrachten. Met onze tientallen jaren ervaring verzorgen wij al uw opdrachten voor borduren op maat. U kunt het zo gek nog niet verzinnen en wij kunnen dit voor u maken. Bekijk de mogelijkheden online. 

Borduren op maat voor al uw opdrachten

Wilt u graag kleding personaliseren of eigen maken voor uw organisatie, sportteam of voor privé? Als u kleding wilt laten borduren op maat, dan schakelt uiteraard onze specialisten in. In onze borduurstudio in Utrecht verzorgen wij namelijk zowel specialistische borduursels, als bijzondere oplages. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo laten borduren op eigen kleding. Echter kunt u bij ons ook terecht om een embleem te borduren in Utrecht. U bent bij ons gegarandeerd van hoge kwaliteit borduursels.

Schakel onze specialisten in voor uw borduursels op maat

Wilt u graag een oplage laten borduren op maat? Bekijk dan samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw wensen en vraag eenvoudig een offerte aan. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze impressies? Neem dan zeker ook contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)30 – 693 247 8 of per een e-mail via info@doets.nl.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier