Caps laten borduren in Utrecht

Home | Caps laten borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Wilt u graag caps of petten laten borduren door ons bedrijf in regio Utrecht, voor uw personeel, een schooluitje, voor persoonlijk gebruik of om een andere reden? Doets Borduurstudio in Bilthoven staat voor u klaar! Met jarenlange ervaring in het borduren op textiel, kunt u ervan uitgaan dat uw aanvraag voor het borduren van caps bij ons in de buurt van Utrecht in goede handen is.


Caps laten borduren met logo of ander ontwerp op maat in Utrecht

Laat uw caps of petten borduren met een logo of ontwerp naar keuze door ons bedrijf in de buurt van Utrecht en heb altijd een leuk accessoire om uw outfit af te maken en een persoonlijke touch te geven! Daarnaast zijn geborduurde caps ook een leuk accessoire op teambuildingdagen van uw bedrijf of bij een schooluitje. Uiteraard is het bij ons bedrijf in regio Utrecht ook mogelijk om caps te laten borduren met uw bedrijfslogo voor professioneel gebruik op de werkvloer. Het maakt ons niet uit om welke reden u caps of petten wilt laten borduren, wij gaan met ons bedrijf nabij Utrecht altijd zorgvuldig te werk en zorgen voor een professioneel resultaat. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons een embleem laten borduren op uw caps.

Vraag een offerte aan voor het laten borduren van caps

Wist u dat wij naast caps en petten ook verschillende soorten bedrijfskleding bij ons nabij Utrecht borduren, zoals zorgkleding? Dit is wellicht ook iets voor uw bedrijf! Ontdek al onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Omdat wij bij onze borduurstudio in Bilthoven werk op maat leveren, hanteren we geen standaardprijzen. De prijs is geheel afhankelijk van uw opdracht! Neem contact op via +31(0)30 – 693 247 8, via info@doets.nl of vul ons contactformulier in en maak uw wensen kenbaar.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier