Op linnen borduren nabij Utrecht

Home | Linnen borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor u een ontwerp op linnen kan borduren in de omgeving van Utrecht? Zoek dan niet verder. Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven, nabij Utrecht, borduren wij al decennialang de meest uiteenlopende ontwerpen op allerlei verschillende textielsoorten, waaronder linnen.

Hoe laat u uw linnen borduren nabij Utrecht?

Als u graag een fijn borduurwerk wilt, kies dan voor borduren op linnen in de omgeving van Utrecht. De fijne structuur van deze stof maakt het mogelijk om een gedetailleerd borduurwerk te creëren. Door onze jarenlange ervaring en onze moderne borduurmachines creëren wij voor u eenvoudig een ontwerp op linnen. Of het nu gaat om kledingstukken, tassen of elk ander product, bij Doets Borduurstudio in Bilthoven kunt u terecht voor al uw borduuropdrachten op maat!

Neem contact op om uw aanvraag te bespreken!

Uiteraard beperken wij ons niet alleen tot linnen. Onze opdrachten worden uitgevoerd op de meest uiteenlopende producten van verschillende textielsoorten. Zo voorzien we bijvoorbeeld caps van een borduurwerk, maar ook producten van badstof die een grovere structuur hebben. Wilt u voor uw bedrijf, uzelf of een ander iets laten borduren op linnen of een andere stof in de buurt van Utrecht? Neem dan contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via info@doets.nl om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier