+31(0)30 - 693 247 8

Op linnen borduren nabij Utrecht

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor u een ontwerp op linnen kan borduren in de omgeving van Utrecht? Zoek dan niet verder. Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven, nabij Utrecht, borduren wij al decennialang de meest uiteenlopende ontwerpen op allerlei verschillende textielsoorten, waaronder linnen.

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Hoe laat u uw linnen borduren nabij Utrecht?

Als u graag een fijn borduurwerk wilt, kies dan voor borduren op linnen in de omgeving van Utrecht. De fijne structuur van deze stof maakt het mogelijk om een gedetailleerd borduurwerk te creëren. Door onze jarenlange ervaring en onze moderne borduurmachines creëren wij voor u eenvoudig een ontwerp op linnen. Of het nu gaat om kledingstukken, tassen of elk ander product, bij Doets Borduurstudio in Bilthoven kunt u terecht voor al uw borduuropdrachten op maat!

Neem contact op om uw aanvraag te bespreken!

Uiteraard beperken wij ons niet alleen tot linnen. Onze opdrachten worden uitgevoerd op de meest uiteenlopende producten van verschillende textielsoorten. Zo voorzien we bijvoorbeeld caps van een borduurwerk, maar ook producten van badstof die een grovere structuur hebben. Wilt u voor uw bedrijf, uzelf of een ander iets laten borduren op linnen of een andere stof in de buurt van Utrecht? Neem dan contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding