Textiel borduren nabij Utrecht

Home | Textiel borduren Utrecht

Levering in overleg
Snelle levering
Service- en klantgericht
Nette prijzen

Doets Borduurstudio in Bilthoven kan haast elk product van textiel voor u voorzien van een mooi ontwerp in de omgeving van Utrecht middels borduren. Bedrijfskleding, uw eigen kleding of een cadeau personaliseren is waar wij goed in zijn. Het enige wat u hoeft te doen is een besluit nemen over het ontwerp en wij gaan er zorgvuldig mee aan de slag!

Textiel borduren voor gebruik op de werkvloer nabij Utrecht

Borduurwerk ziet u veel terug op bedrijfskleding en dat heeft een goede reden: het ziet er netjes uit! Wij kunnen voor u in de omgeving van Utrecht borduren op oneindig veel producten van textiel. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts, polo’s en truien maar ook aan het borduren van jassen. In welke sector u ook werkt en wat voor logo uw bedrijf ook heeft, wij geven uw logo altijd zo exact mogelijk weer op bedrijfskleding. Zo staat uw personeel altijd goed verzorgd op de werkvloer!

Neem contact op voor borduurwerk op maat

Bij ons in Bilthoven zit u goed voor borduurwerk op maat op allerlei verschillende textielsoorten, denk bijvoorbeeld aan een fijn borduurwerk op prachtig linnen. Wij staan voor u klaar voor zowel professionele als particuliere aanvragen. Vul ons contactformulier in of neem contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via info@doets.nl voor het bespreken van uw aanvraag en het ontvangen van uw vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Offerteformulier