+31(0)30 - 693 247 8

Sweaters laten borduren nabij Utrecht

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Als u sweaters of een trui heeft die u wilt voorzien van een ontwerp naar wens, doe dit dan door deze te laten borduren door ons bedrijf nabij Utrecht. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Doets Borduurstudio in Bilthoven. Elke borduurwens zetten wij zorgvuldig om in een prachtig resultaat!

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Voordelig sweaters laten borduren nabij Utrecht

Sweaters of een trui laten borduren bij ons nabij Utrecht, is interessant voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u ervoor kiezen om sweaters of een trui te voorzien van uw bedrijfslogo, maar u kunt er ook voor kiezen om vrijetijdssweaters te laten borduren door ons in de buurt van Utrecht met een ontwerp naar keuze. De keuze is geheel aan u: wilt u veel of weinig sweaters laten borduren bij ons nabij Utrecht? Heeft u een uitgebreid of klein ontwerp? Bevat het ontwerp veel of weinig verschillende kleuren? Of wilt u bijvoorbeeld ook jassen laten borduren? Bij onze zaak in Bilthoven kunt u met elke aanvraag terecht en wij zorgen voor een mooi borduurwerk tegen een scherpe prijs!

Neem contact op voor meer informatie!

Omdat borduren maatwerk is, hanteren wij geen standaardprijzen. De prijs is afhankelijk van uw aanvraag, waarbij we wel een scherpe prijs garanderen. Wilt u producten laten borduren en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact op via +31(0)30 – 693 247 8, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van ons contactformulier om een offerte aan te vragen. Wist u dat wij in de omgeving van Utrecht naast sweaters en een trui ook accessoires zoals caps borduren? Ontdek het snel!

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding