+31(0)30 - 693 247 8

Bedrijfskleding laten borduren nabij Utrecht

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Als professioneel bedrijf is het hebben van nette bedrijfskleding erg belangrijk, laat daarom bij Doets Borduurstudio in Bilthoven, in de buurt van Utrecht, uw bedrijfskleding borduren. Wij begrijpen het belang van nette kleding voor personeel van professionele bedrijven als geen ander!

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Bedrijfskleding voorzien van logo middels borduren in Utrecht

Ons bedrijf in Bilthoven, nabij Utrecht, heeft jarenlange ervaring in borduurwerk op maat en is daarom een betrouwbare keuze voor het borduren van werkkleding. Het maakt niet uit wat voor werkkleding uw bedrijf hanteert, of dit nu T-shirts, bodywarmers of sweaters zijn, wij kunnen er bij ons bedrijf in de buurt van Utrecht uw bedrijfslogo of een ander ontwerp naar keuze op borduren. Met onze ruime voorraad aan borduurgaren zit er altijd de juiste kleur bij voor uw ontwerp naar wens. Het voordeel van bedrijfskleding met daarop borduurwerk is dat uw medewerkers eenheid uitstralen en duidelijk herkenbaar zijn voor klanten. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook professioneel en verzorgd uit! De juiste bedrijfskleding versterkt direct de reputatie van uw bedrijf.

 

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ook dat uw personeel er verzorgd uitziet en dat ze eenheid uitstralen? Laat uw werkkleding dan borduren bij ons bedrijf nabij Utrecht. Door slechts een kleine investering loopt uw personeel er netjes bij en wordt de reputatie van uw bedrijf onmiddellijk versterkt. Al verschillende professionele bedrijven zijn u voorgegaan en hebben voor onze borduurstudio in de omgeving van Utrecht gekozen voor het borduren van hun werkkleding. Omdat er voor borduurwerk geen standaardprijzen bestaan, bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Neem hiervoor contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding