+31(0)30 - 693 247 8

Uw jassen laten borduren nabij Utrecht

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Als u op zoek bent naar een bedrijf om de jassen van uw personeel te laten borduren in de omgeving van Utrecht, dan kunt u vanaf nu stoppen met zoeken. Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven creëren we al sinds jaar en dag de mooiste borduurwerken op de meest uiteenlopende stoffen en kledingstukken. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor het laten borduren van jassen- door ons bedrijf in de omgeving van Utrecht!

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Jassen professioneel laten borduren nabij Utrecht

Draagt uw personeel jassen op of buiten de werkvloer? Kies er dan voor om de jassen te laten borduren bij ons nabij Utrecht, met de namen van uw personeel of het logo van uw bedrijf. Dit straalt direct de eenheid en professionaliteit van uw bedrijf uit naar de buitenwereld. Bovendien draagt het bij aan de herkenbaarheid van uw personeel én ziet het er verzorgd uit! Kortom: Jassen laten borduren bij ons nabij Utrecht is een eenvoudige en betaalbare manier om de reputatie van uw bedrijf te versterken.

Vraag kosteloos een offerte aan

Naast het borduren van jassen kunnen wij in de omgeving van Utrecht natuurlijk ook borduren op T-shirts en truien. Daarnaast werken wij bij onze zaak in Bilthoven voor de meest uiteenlopende bedrijven, zo borduren we bijvoorbeeld ook zorgkleding voor instellingen. Benieuwd naar een impressie van ons atelier en de kosten van borduurwerk op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar +31(0)30 – 693 247 8 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding