+31(0)30 - 693 247 8

Shirts, truien en polo’s laten borduren nabij Utrecht

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Wilt u shirts voorzien van een logo of ander ontwerp, kies er dan voor om ze te laten borduren bij ons bedrijf in de regio van Utrecht! Bij Doets Borduurstudio in Bilthoven zijn we gespecialiseerd in het borduren van logo’s en ontwerpen op maat. Als u ervoor kiest om shirts of een polo te laten borduren bij ons in de buurt van Utrecht, garanderen wij een mooi resultaat. Dit is mogelijk door ons ruime assortiment aan borduurgaren.  

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Shirts, truien en polo’s laten borduren voor professioneel gebruik in Utrecht

Er zitten voor bedrijven veel voordelen aan borduurwerk op bedrijfskleding. Als u er als organisatie voor kiest om werkkleding te voorzien van een geborduurd logo of ander ontwerp, profiteert u ervan dat uw personeel eenheid uitstraalt en makkelijk te herkennen is. Daarnaast ziet uw personeel er onmiddellijk verzorgd uit. De enige keuze die u dient te maken, is of u uw personeel shirts of een polo laat dragen en vervolgens kunt u het bij ons in de buurt van Utrecht vakkundig laten borduren!

Kleding borduren voor verenigingen en evenementen

Het is ook interessant om als vereniging gebruik te maken van onze borduurmogelijkheden. Laat kledingstukken van uw leden personaliseren met naam of het logo van uw vereniging. Daarnaast is het leuk om shirts te laten borduren door ons bedrijf nabij Utrecht voor een evenement zoals een toernooi of vrijgezellenfeest. Vraagt het evenement om wat nettere kleding? Kies er dan voor om een ontwerp op een polo te laten borduren bij ons in de buurt van Utrecht. Wilt u een ontwerp op kledingstukken voor koudere weersomstandigheden? Dan is het laten borduren van een trui bij ons nabij Utrecht een goede optie. Kortom: alles is mogelijk bij Doets Borduurstudio in Bilthoven!

 

Neem contact op en vraag uw offerte aan

Wilt u naast een shirt of een polo liever een sweater laten borduren? Of een jas? Ook dat kan natuurlijk. Neem telefonisch contact op via +31(0)30 – 693 247 8 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te bespreken wat mogelijk is. Weet u al wat voor ontwerp u wilt? Upload deze dan direct via ons contactformulier en ontvang uw offerte.

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding