+31(0)30 - 693 247 8

Laat uw logo borduren op kleding

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om een logo te laten borduren op kleding? Dan eindigt uw zoektocht bij Doets Borduurstudio in Bilthoven. Wij verzorgen sinds geruime tijd borduurwerken op maat voor bedrijven en particulieren. Waar dit vroeger met de hand gedaan werd, zijn wij nu in het bezit van moderne machines en kunnen wij uw aanvraag spoedig verwerken!

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Logo borduren op kleding voor particulieren en bedrijven

Textiel met borduurwerk op maat is een leuk cadeau om uzelf of een ander te geven. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om het logo van uw vriend zijn favoriete voetbalclub te laten borduren op zijn kleding? Zo’n origineel en persoonlijk cadeau vergeet hij niet snel! Naast borduurwerk voor particulieren zijn wij bij Doets Borduurstudio in Bilthoven ook gespecialiseerd in het borduren van bedrijfskleding. Wij borduren het logo van uw bedrijf eenvoudig op elke kledingsoort, van T-shirts tot sweaters en zelfs jassen.

Informeer naar onze mogelijkheden

Ontdek de voorbeelden van bedrijven en particulieren die door ons een logo hebben laten borduren. Wilt u ook graag het logo van uw favoriete voetbalclub of uw bedrijf laten borduren op uw kleding? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31(0)30 – 693 247 8. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding