+31(0)30 - 693 247 8

Caps laten borduren

✔ Ruime voorraad aan kleding
✔ Veel ontwerpmogelijkheden
✔ Natuurlijk en professioneel gezet

Wilt u graag caps laten borduren voor uw personeel, een schooluitje, voor persoonlijk gebruik of om een andere reden? Doets Borduurstudio in Bilthoven staat voor u klaar! Met jarenlange ervaring in het borduren op textiel kunt u ervan uitgaan dat uw aanvraag voor het borduren van caps bij ons in goede handen is.

Laat uw kleding bij ons professioneel borduren

Neem contact met ons op

Caps laten borduren met logo of ander ontwerp op maat

Laat uw cap borduren met een logo of ontwerp naar keuze en heb altijd een leuk accessoire om uw outfit af te maken en een persoonlijke touch te geven! Daarnaast zijn geborduurde caps ook een leuk accessoire op teambuildingdagen van uw bedrijf of bij een schooluitje. Uiteraard is het ook mogelijk om caps te laten borduren met uw bedrijfslogo voor professioneel gebruik op de werkvloer. Het maakt ons niet uit om welke reden u caps wilt laten borduren, wij gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen voor een professioneel resultaat.

Vraag een offerte aan voor het laten borduren van caps

Wist u dat wij naast caps ook verschillende soorten bedrijfskleding borduren, zoals zorgkleding? Dit is wellicht ook iets voor uw bedrijf! Ontdek al onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Omdat wij bij onze borduurstudio in Bilthoven werk op maat leveren, hanteren we geen standaardprijzen. De prijs is geheel afhankelijk van uw opdracht! Neem contact op via +31(0)30 – 693 247 8, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in en maak uw wensen kenbaar.

Borduurmachine
Garen
Logo borduren

Doets

Sinds jaar en dag leveren we de mooiste borduringen en accessoires voor consumenten en bedrijven.

Openingstijden: ma-vr van 9.00 tot 17.00 uur
Tevens op afspraak

Contact

Doets borduurstudio
Rembrandtlaan 1B unit 1
3723 BG Bilthoven

T: +31(0)30 - 693 247 8
F: +31(0)30 - 693 248 0
E: info@doets.nl

Diensten

  • Borduren
  • Kleding